قارئه الفنجان عضو جديد
الجنس :
| موضوع: مكرونه بالجمبرى والكريمه الأحد أغسطس 02, 2009 12:10 pm | |
| المكونات
- كيس مكرونه إسباجيتى ( 400 جرام)
- نصف كيلو جمبرى مقشر ومنظف
- كوب ونصف كريمة طهى (300 مللى)
- 2معلقة طعام صويا صوص
- قطعة جنزبيل صغيره مفرومه
- معلقة طعام توم مفروم (ويمكن إستبدالها بنصف معلقة مسحوق الثوم
- للتجميل : بقدونس مفروم، جبن موتزاريلا مبشور
طريقة التحضير [LIST=1] [*] تسلق المكرونه وتصفى جيدا[*] نضع 2 معلقة زيت زيتون فى مقلاه تيفال ثم نضع الجمبرى والثوم والجنزبيل ونقلب لمده ثلاث دقائق ثم نضيف كوب ماء[*] نترك اللجمبرى ثلاث دقائق الى ان يتشرب ماء السلق ثم نضيف الكريمه والصويا صوص الى الجمبرى[*] نضع الجمبرى والكريمه على المكرونه ونقلب جيدا[*] توضع المكرونه فى أطباق التقديم وتجمل بالجبن الموتزاريلا والبقدونس | |
|
MR:DoDy || ♥ مؤسس المنتدي ♥ ||
الجنس : منين :
| موضوع: رد: مكرونه بالجمبرى والكريمه الإثنين أغسطس 03, 2009 7:41 am | |
| شكله اكله جامد
تسلم ايدك علي الموضوع | |
|